Leveringsmetoder

Vi kan dessverre ikke tilby levering til adresser utenfor Norges fastland. Du har to leveringsalternativer i vår nettbutikk:

Pakke til hentested - Posten/Bring

Når du handler hos oss kan du få tilsendt bestillingen din for fast frakt på 70kr. Ved kjøper av varer over 1000,- er frakten gratis. "Pakke til hentested" fra Posten sendes med sporing til ditt nærmeste postkontor. Du mottar SMS og/ eller mail når sendingen er ankommet postkontoret.

Fri frakt over 1000,- gjelder kun for varer bestilt til "Pakke til hentested", gjelder kke for "Pakke levert hjem". 

 

Pakke levert hjem - Posten/Bring

Du kan velge å få levert bestillingen din hjem på døren. Fast pris for "Pakke levert hjem", er 99,-. Pakken vil leveres på døren på kvelden, og sjåføren vil ringe deg 30-60 minutter før levering. 

Fri frakt over 1000,- gjelder kun for varer bestilt til "Pakke til hentested", gjelder ikke for "Pakke levert hjem". 

Leveringstid

Leveringen tar normalt mellom 1-4 arbeidsdager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert.

Vi benytter oss av postselskapet Bring ved våre leveranser. Bring leverer pakken til ditt nærmeste postkontor.


Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss vil du belastes med et gebyr på 250 kr.


Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling.

Jeg savner ordrebekreftelse

Hvis du ikke har mottat ordrebekreftelse på mail innen kort tid etter du har bekreftet din bestilling, kan det ha oppstått en feil med ditt kjøp, og vi ber deg ta kontakt med kundeservice. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten.

Hva koster frakt?

Vi har fast frakt på 70,- for "Pakke til hentested" på alle bestillinger i nettbutikken, og fri frakt over 1000,-. "Pakke levert hjem" har fast pris 99,- uansett kjøpssum.