Mersedeh Dakini jobber holistisk og er opptatt av å skape en balanse mellom kroppen og sinnet. Som terapeut er hun overbevist om at vi er mer enn bare kropp og sinn og at et helhetlig perspektiv er nødvendig for å komme i balanse og være den vi virkelig er. Mersedeh tilpasser behandlingen for dine behov. Mange av hennes klienter har utfordringer med fysiske og psykiske plager og har behov for å gi slipp på noe som har blokkert i kroppen over mange år. Mersedeh mener at vi som barn er mottakelige for inntrykk og erfaringer som i voksen alder kan skape utfordringer for oss. Livet er her og nå og for å kunne leve i nuet må vi gi slipp på det gamle. Mersedehs mål er å bidra med dette slik at hennes klienter kan gi slipp og fylles med energi her og nå for videre og kunne leve som sitt autentiske selv.

«Min tro er at vi er i denne verden for å være så lykkelige som mulig og for å bli mer kjærlige og kloke gjennom mulighetene og utfordringene vi har i våre liv. Vi er her for fritt å velge å elske, og når vi gjør det, opplever vi lykken som dette gir oss selv og andre. Vi er her for å være lykkelige og glede oss over erfaringene som livet gir. Vi er bevisste på uendelige bevissthetsplaner, fra de fysiske planene vi kan berøre, gjennom emosjonelle, mentale og åndelige planer av bevissthet, til den ultimate virkeligheten eller guddommelige kilde. Den menneskelige inkarnasjonen er både utfordrende og givende, og vi har valgt denne veien for å utvikle vår sjel. Våre utfordringer forårsaker smerte, men også vekst, og de rike belønningene er indre lykke og ytre harmoni. Jorden er et sted med fantastisk skjønnhet, med rikelig liv og fantastiske mennesker og når vi finner glede og lykke i noen deler av livene våre her, høster vi fordelene ved menneskelig eksistens. Våre sjeler lærer gjennom mange livstider at indre balanse gir lykke og harmoni, og at ubalanse gir smerte og lidelse. Vi vokser generelt ujevnt, og dette gir ubalanse og smerte som får vår bevissthet til å vokse i de områdene den har unngått på grunn av frykt. Mennesker, hendelser og situasjoner i våre liv skaper frykt i sjelen og gir oss muligheter til å møte dem, vokse og overvinne dem. Man kan – gjennom å lære om seg selv og andre mennesker, få visdom om verden og universet. Å elske disse elementene gir harmoni og fred».

Mersedeh bruker teknikker som cupping og akupunktur, meditation og mindfullness, triloterapi, healing, yoga, tibetansk flow massasje og thai massasje.

Målet med dette er å skape et felleskap der man kan se at det er mulig å leve i harmoni med seg selv.

Mersedeh har gått i lære hos HH Dalai Lama (Tibet), Geshele Pema Doorje (Tibet), Zen mater Nissim Amon (Israel) og Zen master Cuckoo (Kina).

For booking kontakt:
mersedeh.dakini@gmail.com
+ 47 48400909