Du har som kjøper mulighet til å angre kjøpet etter angrerettlovens bestemmelser. Du har alltid 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven.

Angreretten gjelder kun dersom produktet er vesentlig uforandret og i samme stand. Når du mottar varen skal du selvsagt kunne håndtere den i et slikt omfang, at du kan fastslå varens art, egenskaper og måten den fungerer på. Det betyr at du har lov til å håndtere produktet på samme måte som du ville kunne i en fysisk butikk.

14 dagers angrerett gjelder fra den dag du mottar varen. Dersom fristen går ut på en helligdag, forlenges fristen til neste hverdag. Dersom det er flere varer på samme bestilling, og disse ikke har blitt levert samtidig (eller hvis samme vare har blitt levert flere ganger), gjelder angreretten for samtlige varer fra den dag du mottok den siste varen.

Angreskjema lastes ned og fylles ut her

Ved angrerett kan du returnere varen(e) på følgende måte:

  • Fyll ut angreskjema og send denne sammen kvittering og varen til vår returadresse(nedenfor).

Kjøper selv dekke alle kostnader i forbindelse med retur.

Returadresse:

C/O OPT Østre Aker Vei 24B, Port 1, 0581 Oslo

e-post:

info@houseofpresence.no

 

Tilbakebetaling

Vi sender selvfølgelig pengene dine i retur, og senest 14 dager etter at du ha meldt fra at du angrer kjøpet.

I tilfeller hvor vi ikke har mottatt varen, forbeholder vi oss retten til å tilbakeholde betalingen, inntil vi mottar varen, eller får dokumentasjon for at varen er sendt i retur. 

Beløpet overføres fortrinnsvis til samme betalingsmiddel, som du betalte kjøpet med. Under alle omstendigheter pålegges du ingen gebyrer som følge av tilbakebetalingen.

OBS: Vi kontrollerer alle våre returvarer og du risikerer å miste en del av eller hele returbeløpet, dersom verdien på varen reduseres pga. et eller flere av følgende forhold:

  • Du har tatt varen i bruk.
  • Du har håndtert varen på en annen måte enn det som var nødvendig for å kunne fastslå varens art, egenskaper og måten den fungerer på.
  • Varen ble skadet, mens du hadde ansvaret for den (Merk! Du er ansvarlig for varen frem til vi mottar den).